Menu
Request demo

Tule meille DevOps osaaja

Haemme joukkoomme DevOps-osaajaa. Voit olla joko jo kokenut tekijä tai haluat kehittyä tekijäksi.

Mitä voit odottaa meiltä:

 XMLdation Oy on Tampereella 2009 perustettu yritys, jossa on pieni, mutta tiivis ja kansainvälinen tekijäporukka: päätoimistomme on Tampereella Technopolis Asemakeskuksessa ja meillä on toimistot Irlannissa, Ranskassa, Englannissa ja Kanadassa. Tuotteemme on pilvipohjainen SaaS-palvelu maksuliikenneviestien testaamiseen ja luomiseen. Tällä hetkellä olemme mukana yli 20 maailman johtavan pankin ja clearing-järjestelmän toiminnassa varmistamassa maksuliikenneviestien helpon ja nopean toteutuksen. Jatkossa tarkoituksenamme on olla yhä laajemmin mukana vaikuttamassa alalla ja haluamme sinut mukaamme tälle matkalle.

 Meillä pääset olemaan osa kansainvälistä yhteisöämme, joka puhaltaa yhteen hiileen tehdäkseen palvelustamme paremman loppukäyttäjille. Osana tiimiä pääset mukaan viemään tuotetta ja palvelua eteenpäin ja näkemään miten kansainvälinen liiketoiminta sen ympärillä kehittyy. Työskentelet yhdessä kokeneen tuotekehitystiimin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa kannustavassa ilmapiirissä. Pääset itse vaikuttamaan mihin suuntaan haluat tietämystäsi ja teknistä osaamistasi kanssamme kehittää. Meille on tärkeää, että jokainen voi vaikuttaa työntekotapoihin ja löytää parhaat toteutustavat yrityksen viemiseksi eteenpäin - hierarkiat ja byrokratia loistavat poissaolollaan. (Ja muistamme myös, että elämässä on paljon muitakin tärkeitä asioita kuin työ.) Haluamme, että nautit työskentelystä kanssamme!

 

Mitä odotamme sinulta:

 Etsimme henkilöä, jolla on vahva kiinnostus DevOpsiin ja siihen liittyviin teknologioihin ja työkaluihin. Jos motivoidut ongelmanratkaisusta ja innostut erilaisista haasteista, on paikka kuin tehty sinulle. Tavoitteena on, että voisit antaa panoksesi CI/CD-prosessien automatisointiin ja kasvaa vastuurooliin tuotteemme ja prosessiemme kehittämisessä.

 Näitä asioita tarvitset työssä:

 • Innostusta oppia uutta
 • Sujuvia viestintätaitoja (myös englanniksi), mukaan lukien dokumentointi
 • Kokemusta ohjelmoinnista ja skriptauksesta
 • Ymmärrystä CI/CD prosesseista
 • Käyttökokemusta seuraavista: Docker, Kubernetes ja pilvipalvelut (GCP/AWS)
 • Linux-osaamista
 • Kykyä ja innostusta sekä itsenäiseen ongelmanratkaisuun että tiimityöskentelyyn

 Lisäksi kokemus seuraavista katsotaan eduksi:

 • Keskitetty logitus ja monitorointi
 • Jenkins, Terraform, Helm, GitOps
 • Java Spring Boot, Kafka, SQL
 • Tietoturva

 Lisätietoja antaa Veikko Perttuli 040 745 1415. 

About XMLdation

XMLdation is a world leader in financial messaging. Our solutions are designed for banks and clearers.

Our solutions Request a demo today

Latest

More

Stay up to date

Subscribe to our newsletter